Stödjande samtal / Inspiration

Motiverande samtal / samtalsterapi:

Barn -ungdomar – vuxna – äldre    

Som diplomerad samtalsterapeut har jag  grundläggande och specifika färdigheter i samtalsmetodik och MI kommunikation (Motiverande samtal) MI är en evidensbaserad samtalsmetod som har visat sig effektiv och samtidigt mycket tillfredsställande för både klient/kund och samtalsledare. Metoden används inom de flesta livsstilsområden och den tar fasta på individens egen inre motivation för att starta positiva förändringsprocesser. Det är vanligt att man kombinerar motiverande samtal med andra metoder, i mitt fall gäller mental träning och mindfulness som kompletterande metoder enligt önskemål.

    Är Du intresserad av motiverande samtal inom friskvårdens ramar för inre hälsa och balans… hitta ditt lugn, hantera oro, relationsproblem, livsstruktur, låg motivation, låg självkänsla, rädslor, missmod eller bara har ett allmänt intresse för personlig utveckling över lag, välkommen att ta kontakt!  Jag lägger stor vikt vid tystnadsplikten, att klienten / kunden ska känna trygghet och förtroende är en grundförutsättning. Kärnan i det motiverande samtalet är att lotsa fram klienten / kunden till nya vägar och förhållningssätt som skapar förändringar enligt individens egna behov. Det handlar inte om att nå den ”totala lyckan” eller det” perfekta livet” Det handlar mer om att hitta nya tankespår och förhållningssätt, om att skapa positiva och varaktiga förändringar, om att duga, att acceptera,  om att medvetandegöra och hitta sitt eget bästa mående. 

Mottagning i  Saltvik / Mariehamn.

Pris: 80€/90€ / session (  60/90 min.)

Om det här låter som något bra just för Dig, tveka inte att ta kontakt! Välkommen!

Boka tid i formuläret nere på sida. Skriv gärna in några  alternativ för en tid som passar dig så återkommer jag inom kort! Välkommen att ta kontakt! 

modell Mimg-anders-j-bild

För enskilda och för grupper:

Min modell M  innehåller motiverande samtal, mental träning, mindfulness & akvarellmåleri.  Jag finns på Bel Canto  Dalkarbyvägen 4 22100 Mariehamn men kommer också gärna ut på fältet

Mindfulness och akvarellmåleri gör gott ihop. Att kombinera mindfulnessträning med ett helt avskalat och kravlöst måleri är att ändra uppfattningar om prestation, teknik, krav och anlag. Vi bryter invanda mönster och kommer närmare känslor av välbehag, glädje, lugn, nyfikenhet, acceptans och värme.

Mental träning fokuserar på den inre styrkan och är ett bra komplement till mindfulness

Välkommen att ta kontakt! 

 

Välkommen att boka här:

Annonser