Stödjande samtal

Motiverande samtal / samtalsterapi på konsultbasis:

Barn -ungdomar – vuxna – äldre    

Som diplomerad samtalsterapeut har jag  grundläggande och specifika färdigheter i samtalsmetodik och MI kommunikation (Motiverande samtal) MI är en evidensbaserad samtalsmetod som har visat sig effektiv och samtidigt mycket tillfredsställande för både klient/kund och samtalsledare. Metoden används inom de flesta livsstilsområden och den tar fasta på individens egen inre motivation för att starta positiva förändringsprocesser. Ofta räcker det med bara några få sessioner och det är vanligt att man kombinerar motiverande samtal med andra metoder, i mitt fall gäller mental träning och mindfulness som kompletterande metoder enligt önskemål.

    Är Du intresserad av motiverande samtal inom friskvårdens ramar för inre hälsa och balans… hitta ditt lugn, hantera oro, relationsproblem, livsstruktur, låg motivation, låg självkänsla, rädslor, missmod eller bara ett allmänt intresse för personlig utveckling över lag.  Jag lägger stor vikt vid tystnadsplikten, att klienten / kunden ska känna trygghet och förtroende är en grundförutsättning. Kärnan i det motiverande samtalet är att lotsa fram klienten / kunden till nya vägar och förhållningssätt som skapar förändringar enligt individens egna behov. Det handlar inte om att nå den ”totala lyckan” eller det” perfekta livet” Det handlar mer om att hitta nya tankespår och förhållningssätt, om att skapa positiva och varaktiga förändringar, om att duga, att acceptera,  om att medvetandegöra. Det handlar om just Ditt bästa mående. 

I varje session ingår enkla andnings och avslappningsövningar.

Mottagning: Dalkarbyvägen 4 22100 Mariehamn (Bel canto)

Boka tid här: Skriv in tre olika alternativ för en tid som passar dig så återkommer jag inom kort! Välkommen att ta kontakt! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s